Informe Toit
Image default
Eten en drinken

Smul op uw event van artisanale frieten met de frituur aan huis

Als Belgen zijn we trots op onze heerlijke frieten. Wie eet er nu niet graag zo’n lekker pak versgebakken, goudgele frietjes? Nu kan u deze niet enkel eten met uw gezin, u kunt ook al uw gasten tijdens feesten en events trakteren op deze lekkernij. Hoe? Dankzij de mobiele frituur die aan huis komt van Friet & Co. Deze komt langs op locatie in heel België en Nederland om verse frieten en snacks te bakken zodat uw gasten lekker kunnen smullen van deze Belgisch specialiteit. Meer weten? Lees dan zeker verder!

Hoe werkt de mobiele frituur?

Het concept van de mobiele frituur van Friet & Co is heel simpel. U kiest op voorhand een van de drie formules voor uw gasten en reserveert de frituurwagen. Deze komt vervolgens aan huis of bij uw bedrijf langs waarna het personeel van het bedrijf aan de slag gaat met bakken. Alle frieten worden dagvers en artisanaal gebakken voor de ultieme smaak. Elke formule die het bedrijf biedt bestaat uit frieten, snacks en sauzen à volonté. Zo gaat iedereen met een volle maag naar huis. Het aantal en de variëteit aan snacks verschilt echter per formule. Ook vegetarische snacks behoren bovendien tot de mogelijkheden. Voor elke formule van de mobiele frituur betaalt u bovendien een vaste prijs per persoon. Zo weet u perfect wat het kost om de frituur van friet & Co aan huis te laten komen voor uw feest.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten of de mobiele frituur van dit bedrijf beschikbaar is om aan huis te komen voor uw verjaardagsfeest, jubileum, wijkfeest of ander event? Of wilt u Friet & Co en personeel inschakelen voor de catering op uw personeelsfeest? Informeer dan naar de mogelijkheden van deze mobiele frituur. Op de website van het bedrijf vindt u meer informatie. Daar vindt u ook contactgegevens op uw vragen te stellen aan de medewerkers van het bedrijf.