Informe Toit
Image default
Entertainment

Kies een escape room bij deze zaak in België

Ga je met de familie op stap en zoek je nog naar de meest geschikte activiteit? Of zoek je naar een leuke manier om je collega’s beter te leren kennen? Dan kan een escape room de ideale activiteit zijn. Je wordt hierbij samen in een ruimte opgesloten voor een bepaalde tijd en het is de bedoeling om hieruit te ontsnappen. Dat gebeurt aan de hand van verschillende raadsels en puzzels die zijn verborgen in de kamer. Het is daarbij heel belangrijk om in teamverband te werken. Je leert zo wie welke rol graag aanneemt in de groep en op welke manier je het best samenwerkt om de uitdaging te voltooien. De Gouden Kooi in België beschikt over de ideale escape room hiervoor.

Kies uit het gevarieerde aanbod van thema’s

Een escape room speelt zich vaak af in een bepaald thema. Op basis van een achtergrondverhaal schept men een beleving en een narratief die de deelnemers op weg helpt. Kies daarom uit een escape room in België, bij De Gouden Kooi, waarbij het thema je het meeste aanspreekt. Zo kun je op zoek gaan naar een verborgen schat of de legende van Sint-Rumoldus ontdekken. Waan jezelf in het criminele milieu als enerzijds detective of anderzijds meesterdief. Daarnaast is het ook mogelijk om verder te gaan dan de grenzen van onze planeet en te vertrekken op een ruimtereis. Zo zie je maar dat meerdere bezoeken geen probleem zijn! Bij De Gouden Kooi in België kies je telkens opnieuw de escape room die jouw gezelschap zal vermaken.

Wees op tijd en krijg de room die jij wenst

Om er zeker van te zijn dat jouw gezelschap in de escape room gaan die jullie wensen, is het belangrijk om op tijd te reserveren. De escape rooms worden namelijk steeds populairder, waardoor het mogelijk is dat jouw thema reeds bezet is wanneer jullie bij De Gouden Kooi aankomen. Neem daarom ruim op tijd contact op met de medewerkers en laat weten met hoeveel mensen jullie komen en welke room jullie hadden gewenst.

https://degoudenkooi.be/