Informe Toit
Image default
Bedrijven

Group-f Kontich

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Group-F voor 3 verschillende soorten dienstverlening. Als eerste biedt Group-F huishoudhulp, poetshulp en een strijkdienst via dienstencheques voor particuliere klanten. Dienstencheques kosten €9 per stuk en staan gelijk aan 1 uur huishoudhulp. 30% van de aankoopprijs is fiscaal aftrekbaar. Een huishoudhulp die poetst, strijkt, kookt of boodschappen doet terwijl u andere dingen te doen hebt, wordt op die manier erg betaalbaar.

Naast poetshulp met dienstencheques biedt Group-F ook een schoonmaakservice en onderhousdienst aan voor bedrijven. Group-F Cleaning and Facility Services staat in voor het onderhoud van kleine en grote bedrijven, aangepast aan de wensen en het budget van de klant. Zij hebben overal in Vlaanderen ervaren medewerkers op pad om ervoor te zorgen dat uw kantoren, showroom of vergaderzalen er steeds piekfijn bijliggen. Er wordt steeds een pakket gemaakt op maat van de klant, volledig gebaseerd op wat de klant nodig heeft. Geen standaard aanpak, maar een dienstverlening die perfect bij uw bedrijf past! Als derde activiteit verhuurt Group-F hoogwerkers voor allerhande werkzaamheden.

Het bedrijf beschikt over een ruim aanbod aan verschillende hoogwerkers: van schaarliften tot zelfrijdende telescoophoogwerkers, van spin hoogwerkers tot hoogwerkers op vrachtwagens. Voor elke job die op hoogte uitgevoerd moet worden, verhuurt Group-F het juiste materiaal. Ramen wassen op hoogte, onderhoud van grote gebouwen en gevels, renovatiewerken aan daken, schilderen van gevels, enzovoort: er zijn talloze toepassingen waarvoor een veilige hoogwerker nodig is. Voor alle informatie over de dienstverlening van Group-F kan u terecht op hun website.

http://www.group-f.be/