Informe Toit
Image default
Energie

Een stroomgenerator kopen voor uw camper doet u hier

Bent u van plan om een camper aan te schaffen om mee op vakantie te gaan? Op vakantie gaan met een camper is ideaal wanneer u van rondtrekken houdt, maar wel comfort wilt. Met een camper heeft u alle voorzieningen bij de hand en kunt overal uw camper stilzetten en genieten van het uitzicht en een kopje koffie. Om ervoor te zorgen dat al uw voorzieningen aan boord naar behoren werken, ook wanneer u niet op een camping staat, heeft u een stroomgenerator nodig. Wilt u een stroomgenerator kopen? Dan kunt u online het assortiment van Navex Elektro uit Wommelgem bekijken.

Enkele tips als u een stroomgenerator gaat kopen

Om in uw camper het licht aan te doen of een ijskast te laten werken heeft u batterijen nodig. Naast de bedrijfsbatterij die uw camper nodig heeft om te kunnen voortbewegen heeft u ook een batterij nodig voor het woongedeelte. En om deze batterij te kunnen opladen heeft u een stroomgenerator nodig. Er zijn stroomgeneratoren die werken op benzine of diesel, maar die zijn niet echt veilig te gebruiken in een camper. Met een generator die u kunt aansluiten op het elektriciteitsnet kunt u veilig en geruisloos uw batterijen opladen. Deze generatoren kunnen meerdere batterijen tegelijkertijd opladen of uw batterijen opladen met stroom die u wint via zonnepanelen. Afhankelijk van het type stroomgenerator kan het apparaat een of meer batterijen tegelijkertijd opladen als u de camper aansluit op het elektriciteitsnet. En u kunt ook een stroomgenerator kopen die is uitgerust met een omvormer waarmee u de stroom uit de batterijen kunt omzetten in wisselstroom als u bijvoorbeeld het koffiezetapparaat aan wilt zetten als u de camper even stilzet. 

Vraag advies als u een stroomgenerator wilt kopen voor uw camper

Heeft u advies nodig bij het uitkiezen van een generator, Neem dan contact op met Navex Elektro te Wommelgem. Zij kunnen u helpen de juiste keuze te maken als u een stroomgenerator gaat kopen voor uw camper.

https://www.navexelektro.be/