Informe Toit
Image default
Dienstverlening

Door een blowerdoortest te laten doen, weet je de exacte luchtdichtheid

Wanneer je wil weten wat het E-peil van je woning is, kan je best een blowerdoortest laten doen. Zo’n test meet de warmteverliezen van een gebouw en heeft dan ook heel veel invloed op het E-peil. Als je een goede luchtdichtheid hebt, kan het E-peil dalen met zes tot twaalf punten. Dat heeft dan een positieve invloed op de EPC-score. De EPC-keuring kan je ook in zijn geheel laten uitvoeren in Limburg om de exacte EPC-score van je woning te laten bepalen.

Een blowerdoortest laten doen kan je E-peil meebepalen

Een e-peil is heel belangrijk om de EPC-waarde van je woning te bepalen die dan op zijn beurt de algemene waarde van je huis meebepaalt. Het is daarom belangrijk om een goede EPC-keuring en blowerdoortest te laten doen in Limburg. Een goed bedrijf waarvoor je voor beide terecht kan, is Nepeba. Zij zijn gespecialiseerd in EPC-keuringen in Limburg en je kan door hen ook een blowerdoortest laten doen. Zij zijn echte specialisten en zullen alle keuringen tot in de puntjes uitvoeren en ervoor zorgen dat alle metingen correct zijn. Een EPC-keuring van nepeba.be is bovendien ook een pluspunt voor jouw woning. Het is extra positieve reclame wanneer je je woning zou willen verkopen. Het geeft aan de kopers perfect weer wat de staat van de woning is en hoeveel geld ze ongeveer zouden moeten spenderen aan elektriciteit en verwarming. Zo kan jouw huis al meteen voordelen hebben tegenover andere huizen waarin de kopers geïnteresseerd zouden zijn.

Laat de juiste waarde berekenen

Zulke keuringen en testen kunnen perfect de EPC-waarde en bijgevolg de algemene waarde van jouw woning bepalen. Wanneer je jouw woning wil verkopen zijn het dan ook heel belangrijke testen om uit te voeren. Ze zijn verplicht sinds 2008 en zonder keuring mag je dus bijgevolg je woning ook niet verkopen. Contacteer een professioneel bedrijf om de juiste testen te laten doen.