Informe Toit
Image default
Auto

Bedrijfsauto leasen: verschil moet er zijn

Of u nu een groot of klein bedrijf runt, een bedrijfsauto leasen kan voor u de oplossing zijn van een heleboel mobiliteitsproblemen. Wat echter vaak lastig is wanneer u een meerdere bedrijfsauto’s wilt leasen is het aanbod. Veel leasemaatschappijen staan te trappelen om u te helpen, maar het komt regelmatig voor dat het model of het merk dat u prefereert niet leverbaar is. Ook worden er soms de gekste voorwaarden gehanteerd zodat een bedrijfsauto leasen u eerder met problemen opzadelt dan van problemen afhelpt. Bij Autoleasecentrale pakken we dat anders aan: onze voorwaarden zijn glashelder en de prijzen zijn vooraf duidelijk. Een bedrijfsauto leasen is bij ons dus een ontspannen bezigheid: wij kijken met u naar mogelijkheden, niet naar onmogelijkheden.

Directie leaseauto

Bij ons doet het er niet zoveel toe of u nu één auto wilt leasen of direct een heel wagenpark. En wanneer u direct meerdere auto’s bij ons wilt leasen is elke combinatie van merk en model natuurlijk mogelijk. Niet iedereen heeft in uw bedrijf dezelfde functie, en daarom heeft ook niet iedereen dezelfde auto nodig. Een bedrijfsauto leasen met dit gegeven in het achterhoofd getuigt van realiteitszin. Neem nu de leaseauto voor leden van de directie. Om een goede indruk achter te laten kan je leden van de directie natuurlijk niet in een Volkswagen Polo laten rijden. Een Audi of Mercedes ligt meer voor de hand. Dat heeft niets te maken met arrogantie, wel met natuurlijke hiërarchie.

Personeels- bedrijfsauto leasen

Tegelijkertijd is het niet nodig om uw personeel in verschrikkelijk dure wagens te laten rijden. Iets kleiner (maar nog steeds van topkwaliteit!) is voor de meeste medewerkers prima. Daar komt bij dat kleinere auto’s vaak een lagere bijtelling hebben en daar wordt de boekhouder weer blij van. Bij Autoleasecentrale kunt u gewoon kiezen: u besteld in één moeite net zoveel verschillende merken en modellen leaseauto’s als u maar wenst.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl