Informe Toit
Image default
Gezondheid

Nederlandse inbreng bij Victoria Secret

Voor sommige mensen lijken topmodellen bijna niet meer op mensen, het is bijna onnatuurlijk hoe mooi sommige er uit zien. Het welbekende merk Victoria Secret speelt in op het feit dan vrouwen meer zijn dan alleen een geslacht op zich. Neem als voorbeeld Allesandra Ambrosio dit is een supermodel die al jarenlang samen met onze landgenote Doutzen Kroes het gezicht is van het merk Victoria Secret. Niet lang geleden kwam zij nog in opspraak omdat zij zich liet behandelen tegen haar continue terugkerende hoofdpijn. 

Zij liep met de gedachte wat te doen tegen migraine? Hoe precies de behandeling van haar eruit zag is niet bekend, wel is bekend dat er een positief verband is tussen migraine en botox. De kosten botox kunnen flink oplopen, voor sommige mensen onbetaalbaar.  Veel mensen willen het liefst volle lippen, dit kan ook gerealiseerd worden door de speciale bedrijven die hiervoor in de markt actief zijn. Haar partner heeft in ieder geval aangegeven dat de ingreep geslaagd is en dat zij veel minder last heeft van hoofdpijn na de behandeling. Het had niet veel gescheeld of deze schone had niet meer voor dit merk gewerkt, er bleek een totale leegstroom van modellen bij dit merk. Doutzen en Karlie Kloss zijn beide al opgestapt en hebben aangegeven voor nieuwe uitdagingen open te staan. Doutzen Kroes had een veel lucratievere aanbieding gekregen uit Europa en Amerika en vond het na een kleine tien jaar wel genoeg geweest. Direct verschenen er ook geruchten in de media dat de andere twee grote gezichten, Allessandra Ambrosio en Adriana Lima hun relatie met dit merk zouden verbreken.

Deze toch al wat oudere supermodellen konden uiteindelijk toch nog binnen boort gehouden blijven maar zullen gezien hun leeftijd niet meer lang meegaan. De vraag nu is dus wie gaat deze prachtige vrouwen opvolgen en in de voetsporen van hun treden? De Nederlandse Romee Strijd is waarschijnlijk de opvolger van onze landgenote, maar we zullen het afwachten. Zij liep al eens mee met deze show maar gaat waarschijnlijk nu echt een dik contact in de wacht slepen.

 

http://faceland.nl/