Informe Toit
Image default
Auto

Lease auto Porsche

Een lease auto moet zakelijk zijn. De klant moet u serieus nemen. Maar een auto leasen als ondernemer; uiteindelijk bent u nog steeds degene die zelf beslist! Bent u fan van echte sportwagens, dan biedt Autoleasecentrale u de mogelijkheid om een droom waar te maken. Een Porsche als lease auto. Steeds meer flitsende zelfstandigen doen het gewoon! En die zakelijke uitstraling? Als u in een Porsche voor komt rijden staat u al met 2 – 0 voor!

Lease auto Porsche

Autoleasecentrale heeft als leasemaatschappij meerdere Porsches in de collectie. U kunt bij ons kunt kiezen uit zeven verschillende Porsche-modellen. Uiteraard kunt u bij ons de Porsche 911 leasen, van dit model hebben we naast de standaard 911 ook de Porsche 911 Cabriolet als mogelijkheid voor u in de aanbieding. De 911 leaset u vanaf 1400 euro.

Andere opties zijn de Porsche Cayenne en de Porsche Cayman in de aanbieding. De Porsche Macan komt nog het dichtst in de richting van een zakelijke auto.

Bijtelling Porsche lease auto

We kunnen er lang en kort over zijn: een Porsche leaset u eigenlijk maar vanwege één reden: u bent verliefd op het merk. Het leasen van een Porsche is vrij prijzig, en wat de bijtelling betreft bent u aan de beurt. Die wordt namelijk onder andere berekend aan de hand van de cataloguswaarde, dus dan weet u het wel. Echt zuinig kan je een Porsche natuurlijk ook niet noemen; het is geen Ford Ka… Kortom: 25 procent bijtelling is het percentage waar u vanuit moet gaan. Omdat we wel begrijpen dat een dergelijke vrij dure lease optie niet kan worden genomen zonder er goed over na te denken nodigen we u van harte uit voor een gesprek. Ontvangt u liever een op maat gemaakte offerte dan is dat natuurlijk ook prima. Bent u al enthousiast? We hebben het hier wel over een Porsche!

http://www.leaseautocentrale.nl