Informe Toit
Image default
Industrie

Een palletwikkelaar kopen: deze specialist vervult al uw wensen

U wilt een nieuwe palletwikkelaar kopen en heeft al een beetje nagedacht over de eisen die u heeft. Als uw huidige palletwikkelaar defect is, dan wilt u zo snel mogelijk een nieuwe. Wat ook uw situatie, de eisen blijven wel hetzelfde: de machine moet veilig zijn, moet alle producten vast en stevig op de pallet binden en moet gemakkelijk te bedienen zijn. Als u het assortiment palletwikkelaars van GilPack bekijkt, dan ziet u dat deze aan al uw eisen voldoen. En deze specialist begrijpt hoe belangrijk het is dat uw verpakkingslijn altijd optimaal werkt. Daarom kunnen ze u binnen 24 uur helpen, wat essentieel is indien er sprake is van spoed.

Deze professional heeft alles wat u nodig heeft

De verpakkingsmachines die u bij hen kunt kopen, voldoen aan al uw eisen. De pallets worden in een afgeschermd gedeelte ingepakt, dus de machine is veilig. Vervoert u producten die niet rechthoekig zijn, dan kunt u een palletwikkelaar kopen met Pallet-Grip. Dit is een systeem waarmee pallets die niet tot de rand geladen kunnen worden net zo stevig worden ingepakt. De bediening wordt gedaan met een touch screen en LED-scherm en kan eigenlijk niet gemakkelijker. Met deze palletwikkelaars haalt u alles in huis wat u nodig heeft voor een efficiënt werkende verpakkingslijn.

Ontdek ook de andere verpakkingsmachines

Klinkt u dit goed in de oren? Dan kunt u bij GilPack niet alleen een palletwikkelaar, maar ook andere verpakkingsmachines kopen. U vindt bij deze professional alles wat u nodig heeft voor uw verpakkingslijn, zoals case packers, trayvulmachines en dozensluitmachines. Ze hebben ook een tweedehands aanbod, wat voor veel bedrijfseigenaren ook aantrekkelijk is. Bij deze specialist kunt u snelle en professionele service verwachten. Met de verpakkingsmachines die u bij hen kunt kopen, is een hoge bedrijfszekerheid gegarandeerd. Ga uw palletwikkelaar dus kopen bij deze verkoper en u weet zeker dat al uw wensen op dat gebied zullen worden vervuld.