Informe Toit
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit incassobureau uit Limburg zorgt voor succes in vijf stappen

Wanneer je een incassobureau inschakelt, heb je meestal te maken met openstaande facturen en rekeningen van klanten of huurders. Dit is geen fijne situatie, maar Incasso GeKa kan er snel voor zorgen dat de problemen opgelost worden. Bij dit incassobureau uit Limburg worden er vijf stappen uitgevoerd.

Online alle dossiers bekijken wordt kinderspel

Als eerste zul je contact op moeten nemen met het incassobureau. Deze zullen een nieuwe zaak voor je starten. Nadat je jouw informatie aan het bureau hebt voorgelegd, zullen zij een account voor jou aanmaken. Dit is een account op een online platform waar je inlogt. Op jouw online account kan je al jouw gegevens en dossiers inzien. Hier wordt ook een overzicht gegeven van alle onbetaalde facturen. Wanneer er actie ondernomen wordt in het dossier, krijg je hier meteen een melding van. Zo heb je een handig overzicht van alle lopende zaken! Het incassobureau Incasso GeKa uit Houthalen-Helchteren gaat nu aan de slag met de invorderingen. Dit incassobureau uit Limburg probeert eerst de betalingen te regelen via aanmaningen of betaalherinneringen. Het is ook mogelijk om een afbetalingsregeling te treffen of eventueel in discussie te gaan met de klant. Wanneer de klant niet betaald na de minnelijke invorderingen, zal er een procedure tot gerechtelijke invorderingen opgestart worden. Deze procedure wordt opgestart door een van de juristen bij een aangesloten advocatenbureau. Wanneer de rechter een gunstig vonnis velt, is de klant verplicht om het openstaande bedrag te betalen. Het incassobureau Incasso GeKa in Limburg zal er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

Neem contact op voor een positief resultaat

Wanneer de openstaande facturen betaald worden door de klant, zal je dit bedrag op jouw rekening zien. Bij Incasso GeKa worden bijna alle invorderingen op een positieve manier afgehandeld. Dit betekent dat de openstaande bedragen meestal betaald worden aan de bedrijven of huureigenaren. Aarzel niet langer en neem contact op met de professionals van dit incassobureau uit Houthalen-Helchteren!