Informe Toit
Image default
Architectuur

Veiligheidssloten

Neem meteen een heel geruststellende maatregel bij preventievoorschriften rond inbraakbeveiliging. Kies voor de installatie van veiligheidssloten op uw woning, appartement, kantoor tot zelfs openbare gebouwen. Wij zijn de ideale partner voor u om voor een professionele plaatsing te zorgen zodat u een veilig en gerust gevoel ervaart in uw eigendom.

Veiligheidssloten bieden een meer doorgedreven bescherming tegen gesofisticeerde inbraaktechnieken en manipulaties van het slot. Wij werken uitsluitend met betrouwbare toepassingen van DOM. Van dit merk beschikken wij over kwalitatieve veiligheidssloten, veiligheidscilinders en veiligheidssleutels.

De systemen van DOM zullen u vanaf de installatie overtuigen met hun extreme prestatiewaarden. Het is een nieuwe generatie systemen die u bij ieder gebruik hun hoogwaardigheid doen ervaren. Vraag ons gerust om advies om het beste systeem uit ons gamma te kiezen voor uw concrete situatie.

Om u een veilig gevoel te geven, ontwikkelde DOM sluitsystemen die inbrekers ontmoedigen in hun poging het slot te forceren of te manipuleren. De technologie verhindert iedere vorm van ongeoorloofd kopiëren van sleutels. De metalen cilinders zorgen op hun beurt voor de hoogste boor- en trekbeveiliging door mechanische forceerpogingen helemaal tegen te gaan.

De systemen voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot bescherming en sluitcomfort. Bij het ontwerpen van de DOM veiligheidssloten werd dan ook rekening gehouden met een feilloze werking. Tot in het kleinste detail staat ieder onafhankelijk van elkaar werkend segment, van het materiaal tot en met het sluitmechanisme, voor een compromisloze kwaliteit.

Twijfel geen moment om de volledige uitleg te vragen over veiligheidssloten, veiligheidscilinders en veiligheidssleutels door ROB Slotenmakerij te contacteren.

http://www.slotenmakerij-antwerpen.be/ProductenEnDiensten/Veiligheidssloten