Informe Toit
Image default
Aanbiedingen

Track and trace specialist

Track and trace specialist

Ontdek in één oogwenk waar de voertuigen uw vloot zich bevinden, dankzij ons veelzijdig track and trace-systeem. Voor een transportbedrijf of firma met verschillende vertegenwoordigers is het niet eenvoudig om te weten of alle ritten verliepen zoals het zou moeten. Het wordt veel makkelijker met dit systeem. Het kan alle verplaatsingen registreren met behulp van gps-technologie. Door middel van de ingebouwde gsm-functie worden alle gegevens naar u doorgestuurd. 

Het gevolg is dat u in realtime, zonder enige vertraging, kan uitmaken waar uw voertuigen zijn en in welke richting ze zich verplaatsen. De voordelen van track en trace zijn echt heel waardevol en overduidelijk. Voor transportfirma’s vormt het volgsysteem een handige hulp bij de opvolging van de planning. Met een manuele planning hebt u weinig invloed nadat alle auto’s of vrachtwagens zijn uitgereden. Door het gebruik van track and trace is het mogelijk om met de verzamelde gegevens meteen in te grijpen wanneer er iets moet wijzigen aan de planning of wanneer er een andere route moet doorgegeven worden. Op die manier blijven uw chauffeurs efficiënt op de baan wat uw bedrijf alleen maar ten goede komt. 

Wanneer u verder denkt met dit systeem zal het ook de klanttevredenheid verhogen. Krijgt u op uw dispatching plots telefoon van een klant die een snelle interventie van u vraagt? Vergeet het rondbellen naar uw bestuurders om uit te vissen wie het dichtst bij deze klant zit. Met track and trace ziet u meteen wie waar zit en kan u de dichtstbijzijnde medewerkers sturen.

 

Geen beter middel om uw werk of dat van uw personeel op de weg in kaart te brengen met track en trace. Alle verplaatsingen, van voertuigen die met dit systeem zijn uitgerust, worden geregistreerd en meteen naar u toe gezonden. Het is een investering die zijn geld op verschillende manieren en op heel korte termijn zijn terugverdienen.

Door het trackingsysteem kan bij diefstal de wagen in vele zaken daadwerkelijk opgespoord worden. Dit spaart u vooral veel tijd en administratieve beslommeringen. U kan zelfs de snelheden waarmee de wagens reden op eender welk moment opvragen.

 

Een ander voordeel is het bijhouden van het onderhoud van uw wagenpark. Dit zal vanaf nu veel efficiënter gebeuren. Met een sms of e-mail wordt u op de hoogte gehouden wanneer een bepaald voertuig naar de garage moet voor een onderhoud. Ook wanneer er naar de keuring moet worden gereden of wanneer verzekeringscontracten verlengd moeten worden, krijgt u een bericht. Het wagenpark blijft tot in de puntjes onderhouden wat overbodige kosten uitsluit. 

Daarnaast zijn alle discussies met klanten over de onkosten van de baan. Track and trace registreert alle kilometers die uw voertuigen afleggen. Uw onkosten die u op het factuur naar de klanten toe moet aanrekenen voor afgelegde kilometer zijn dus tot in de puntjes correct. U hebt alle bewijs in handen wat voor duidelijkheid en makkelijker werken zorgt. De relatie met uw klanten zal er goed bij varen. De verzamelde gegevens van track en trace blijven voor lange tijd bewaard op goed beveiligde servers.  

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace/