Svilla is een alternatief voor een hotel in de regio Turnhout

Bij Svilla telt meer dan gezelligheid, want het mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. Vanaf de eerste dag dat het Svilla project begonnen is, is er steeds gekozen om zoveel mogelijk de nadruk te leggen op Kwaliteit. Dit is dan ook te merken aan de sublieme afwerking van elk detail in het ganse hotel. Uiteraard zijn er meerdere facetten die nodig zijn om het ideale verblijf te beleven. De beste waardemeter voor dit alles zijn uiteraard de beoordelingen van de klanten. Svilla haalt maar liefst de score van  ‘9,5’ op de meest bekende boekingssite booking.com. Dit is een ongekend hoge score die niet is overdreven.

Deze score  komt tot stand door o.a. de uitermate prachtige comfortabele kamers, maar daarnaast ook door de kwalitatieve service, het uitgebreide buffet en de vele extra’s die inbegrepen zijn bij de kamerprijs zoals de gratis parking waar je bij andere hotels voor moet betalen, het verwarmde zwembad van 15 x 5, en nog zoveel meer.
 

Het gezegde “Beter Kwaliteit dan Kwantiteit” klopt bij Svilla niet helemaal. Door het succes, doordat o.a. vele klanten steeds terugkomen naar Svilla, is de bezettingsgraad zo hoog dat er wordt gedacht aan het bijbouwen van een aantal kamers. Hierbij is het uiteraard vanzelfsprekend dat ook dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Iedereen die op zoek is naar een hotel in de regio Turnhout voert in Google in ‘Hotel Turnhout’ of ‘Hotel in Turnhout’. Vele zakenmensen doen dit ook en boeken rechtstreeks via de website waar meestal geboekt kan worden aan de goedkoopste prijs, waardoor Svilla tijdens weekdagen veelal volgeboekt zit. Heeft men eenmaal genoten van hun verblijf door geslapen te hebben in de uitzonderlijk comfortabele Kingsize bedden of het uitgebreid en ontspannend ontbijtbuffet, dan wil je niet meer uitwijken naar een ander hotel in de regio Turnhout.

Binnenkort is de SVILLA in heel Vlaanderen bekend, want de crew van Vlaanderen Vakantieland komt logeren…

http://www.svilla.be
Svilla is een alternatief voor een hotel in de regio Turnhout