Informe Toit
Image default
Woning en Tuin

Stukadoor Antwerpen via vergelijken van offertes

Mevrouw Dubois heeft recentelijk via vindeenStukadoor.be een stukadoor in Antwerpen ingeschakeld door vooraf verschillende stukadoor offertes met elkaar te vergelijken en daarna te kiezen voor de stukadoor die aansloot op haar wensen. Zo liet ze ons in een enthousiaste reactie het volgende weten: 

Via vindeenStukadoor.be heb ik tegen een goede prijs een stukadoor kunnen inschakelen voor het laten stuken van de muren en plafonds in onze nieuwe woning. Ik kreeg dezelfde dag nog, na het versturen van het offerte formulier, drie offertes toegestuurd van stukadoors uit de omgeving van Antwerpen. Erg handig ook, éénmaal de opdracht beschrijven en direct meerdere offertes ontvangen. Deze kon ik vervolgens erg makkelijk vergelijken door ze naast elkaar te leggen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de stukadoor die naar mijn mening de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft.

We zijn ontzettend blij met het werk dat deze uiterst professionele stukadoor heeft geleverd. Alle muren en plafonds zien er nu prachtig strak afgewerkt uit!

Hartelijke groet,

K. Dubois uit Antwerpen.

We willen mevrouw Dubois graag bedanken voor haar vriendelijke reactie. We zijn erg blij om te horen dat onze website haar heeft kunnen helpen bij het vinden van een goede stukadoor, en hopen haar in de toekomst ook nog van dienst te mogen zijn met wellicht een van onze websites gericht op andere vakgebieden.

 

Wilt u ook graag meerdere stukadoor offertes toegestuurd krijgen?

Vul dan geheel vrijblijvend het stukadoor offerte formulier in op de website, ontvang meerdere offertes en vergelijk ze eenvoudig met elkaar!

 

http://www.vindeenstukadoor.be/stukadoor-antwerpen/