Informe Toit
Image default
Gezondheid

Naar de Psycholoog voor je relatie

Indien je echt helemaal in de knoopt ze met je eigen en je geraakt er niet meer bovenop, zelfs niet  met behulp van je vrienden of familie, dan kan je best naar een psycholoog gaan.   Een psycholoog  kan je helpen met verschillende soorten klachten maar in dit artikel gaan we het hebben over dat je naar een psycholoog gaat voor klachten bij je relaties.   Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat  je veel informatie over je relatie en / of jezelf prijs moet geven aan de psycholoog Nootdorp.

In dit artikel gaan we het hebben over problemen in de relatie. Ruzies of botsende karakters komt in zo goed als alle relaties voor. In de meest gevallen werkt het koppel samen aan het probleem, praten ze erover en komen ze samen tot  een oplossing maar in sommige gevallen lukt dit niet en willen ze er toch samen uitkomen.  Als dit niet lukt  heeft men meestal het probleem dat men elkaar niet begrijpt, dat er gebrek is aan vertrouwen en dat je een meningsverschil hebt.  Deze relatieproblemen zorgen ervoor dat er andere problemen voordoen zoals stress, problemen met kinderen, vreemdgaan, verslavingen enzovoort. Dit zorgt voor nog grotere problemen  in de relatie.

Indien men niet samen tot een oplossing kan komen gaat men  naar een psycholoog.    Een behandeling psycholoog Nootdorp gaat ervoor proberen te zorgen dat je de ander persoon gaat begrijpen waarom hij of zij zo denkt, laten inzien waarom je misschien verkeerd zit.  Je moet er natuurlijk wel van op de hoogte zijn dat een psycholoog geen 100% kans op slagen heeft en dat er een kans is dat de psycholoog jou niet kan helpen.  Wel raden we je aan om de behandeling alleen te beginnen als je beide 100% ervoor wilt gaan en er samen nog aan wilt werken

http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/