Linnen gordijnen: Een goede investering!

Met Linnen gordijnen haalt u sfeer in huis. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis u linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig? Lees dan deze blog. 

Verschillende soorten gordijnen

Er is genoeg keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast de linnen gordijnen zijn er ook nog linnen- en transparante gordijnen. Ze hebben alle drie verschillende materialen en eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt onze linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Ze hebben de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Linnenlook gordijnen hebben als voordeel  dat ze nauwelijks kreuken en krimpen. U kunt ze dan ook gewoon zelf reinigen. Transparante gordijnen, ook wel bekend als vitrage of inbetweens, zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof zorgt ervoor dat het licht niet naar binnen kan komen.niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Dus, gaat u voor traditionele linnen gordijnen? Kiest u voor het gemak van linnenlook? Of spreken de eigenschappen van transparante linnen gordijnen u het meeste aan?

Linnen gordijnen op maat gemaakt

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo bent u verzekerd van linnen gordijnen die uitstekend aansluiten op uw raam én perfect passen bij uw interieur. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank.

Reinigen van linnen

Omdat linnen een natuurproduct is, krimpt het erg snel. Om die reden raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Ons advies is om linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij.Als reinigingmethode zouden wij adviseren om dry cleaning te gebruiken. Hierbij wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wel zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. 

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de eindelose mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

http://www.linnengordijnenshop.nl/
Linnen gordijnen: Een goede investering!