Informe Toit
Image default
Hobby en vrije tijd

Leer op een speelse manier singles uit je buurt kennen!

Single, maar liever niet alleen? Speeddating Leuven heeft de oplossing!

Ben je single en ben je helemaal klaar om je toekomstige partner tegen te komen? Of bevalt het vrijgezellenleven je wel en kijk je vooral uit naar een gezellige avond met andere singles? Of misschien hou je er gewoon van om nieuwe mensen te ontmoeten? In al deze gevallen zit je goed bij Speeddating Leuven.

Een avondje speeddaten in Leuven is altijd leuk om te doen. Je gaat een gezellige avond tegemoet met minstens 7 andere singles uit jouw buurt die bovendien ook ongeveer jouw leeftijd hebben. Met elke vrijgezel ga je gedurende 7 minuten kennis maken en een kort gesprekje voeren. Waarover je praat, dat bepaal je helemaal zelf, het is de bedoeling dat je je op en top amuseert.

Wanneer de 7 minuten erop zitten, slaat de gong en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. Zo heb je tegen het einde van de avond met alle deelnemers een babbeltje gemaakt en heb je een avond vol sociale contacten achter de rug.

Leken die 7 minuten héél kort? Dan klikt het waarschijnlijk wel met je gesprekspartner… Na de speeddate in Leuven kan je thuis via de website aanduiden welke vrijgezellen je beter wil leren kennen. Enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden er contactgegevens uitgewisseld.

Jawel, bij Speeddating Leuven gebeurt alles anoniem want je verklapt enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam aan je gesprekspartners. Je kan dus helemaal op je gemak, veilig en zorgeloos met iedereen een praatje slaan en dat is net het recept voor een boeiende avond vol interessante ontmoetingen.

Speeddating is dus zowel een leuk avondje uit, als een speelse manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken, en wie weet ook wel dé plek waar je je toekomstige partner tegenkomt?

Komt je ideale man/vrouw niet uit regio Leuven, dan kan je ook een kijkje nemen bij Speeddating Gent, Antwerpen, Hasselt, Brugge, Meise, Mechelen,… want speeddating wordt op verschillende locaties in heel Vlaanderen georganiseerd!

http://www.speeddatingleuven.be