Informe Toit
Image default
Dienstverlening

Isolatie spouwmuur

Bespaar tot 35% met spouwmuurisolatie van Isolatie-spouwmuur.info

Als jonge mensen vandaag een woning aankopen is niet altijd voor de hand liggend. De meeste pas gebouwde huizen zijn niet voor iedereen betaalbaar. De reden waarom zoveel mensen een woning van voor 1980 aankopen om te gaan renoveren. Het aspect van spouwmuurisolatie komt dan ook dikwijls aan bod. Het reduceren van de energiefactuur is dan ook voor ons allemaal een toprioriteit. Met spouwisolatie kan u tot 35% besparen op de uitgaven voor energie, met een stimulas van de Vlaamse overheid in de vorm van 6,00 EURO per lopende m²en dit zonder geldende beperkingen.

Tot wel honderden euro’s opbrengst per jaar

De isolatie van de spouwmuur is naast dakisolatie de meest rendabele investering die u kan doen om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Door de neutralisatie van koudebruggen is er  minder warmteverlies en een verdere daling van de energiefactuur is uw opbrengst. De spouwmuur voorzien van spouwmuurisolatie is een ovestering die u zo tot wel tot honderden euro’s voordeel per jaar rendement oplevert . De plaatsing van spouwmuurisolatie staat gelijk aan een reductie van 20% gasverbruik.

Op zoek naar een isolatie-expert voor de plaatsing van de meest rendabele spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info is u graag van dienst.

http://www.isolatie-spouwmuur.info/