Informe Toit
Image default
Cadeau

Geef Spotify cadeau!

Wat is Spotify nu eigenlijk?

Wie van muziek houdt is gebaat bij een Spotify Premium abonnement. Een abonnement geeft je namelijk de vrijheid om onbeperkt naar muziek te luisteren, zonder dat je gestoord wordt door slecht kwaliteit van de muziek of oervervelende reclames.

Spotify heeft meer dan 20 miljoen liedjes in het bestand zitten Deze liedjes zijn in zijn geheel te beluisteren en er is zelfs de mogelijkheid om je eigen lijsten samen te stellen of je muziek mee te nemen naar het buitenland toe.

Hoe werkt het?

Je kunt verschillende abonnementen kiezen, namelijk:
• 1 maand 
• 3 maanden
• 6 maanden
• 12 maanden

De prijzen zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest.

• Voor 1 maand betaalt u 10 euro
• Voor 3 maanden betaalt u 30 euro
• Voor 6 maanden betaalt u 60 euro
• Voor 12 maanden betaalt u 120 euro

Een origineel cadeau!

Spotify is het perfecte cadeau om te geven, zowel aan tieners als volwassenen. Niet alleen omdat praktisch iedereen gek is op muziek, maar ook vanwege de originaliteit. 

Hoe regel ik zo’n abonnement dan?

Heel eenvoudig!
Via Ideal, Bitcoins, MisterCash of Paysafe kun je vanuit je luie stoel een abonnement regelen. 
Alles wat je hoeft te doen is de keuze van het abonnement maken en de instructies opvolgen van de gekozen betaalmethode.
Er zal naar naam en mailadres gevraagd worden, dit om, na afhandeling van de betaling, de activeringscode naar je toe te sturen via mail, zodat je deze altijd terug kunt halen.

Wat kan ik met die activeringscode?

Deze code kun je inwisselen op website van spotify.com, maar als het abonnement een cadeau is dan kunt u de code beter uitprinten. Heel origineel is het als je deze code uitprint op cadeaupapier, zodat het cadeau meer is dan een activeringscode.

De ontvanger kan dan zelfstandig de code verzilveren op de website en ook direct gebruik maken van het abonnement.

De voordelen op een rij

Het is een zeer origineel cadeau, waarvoor je de deur niet uit hoeft. 
Binnen enkele minuten heb je het cadeau in handen. De activeringscode die je krijgt is heel makkelijk in te voeren en binnen no time kan er al gebruik gemaakt worden van het abonnement. Het abonnement gaat pas in op het moment dat de code geactiveerd wordt.

http://123spotifypremium.be/