Informe Toit
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Zwolle

Op zoek naar een fotograaf in Zwolle?

In het Overijsselse Zwolle bevind zich de fotostudio van Vincent Hartman, genaamd STUDIOVHF. STUDIOVHF is een veelzijdig fotografisch dienstverlener voor de zakelijke markt. De fotograaf zette zijn eerste stappen in de fotografie nadat hij een speedbootrace aan het Zwolle-IJssel kanaal had gefotografeerd en gefrustreerd was met de voorspelbaarheid van de resultaten van zijn Olympus compact zoom camera. Navraag bij Foto Lens aan de Diezerstraat zorgde voor een vervroeghde inruil en de eerste Canon EOS camera werd aangeschaft. In deze blog leest u er meer over.

 

Fotostudio Zwolle

In de fotostudio bij Zwolle wordt productfotografie gedaan voor diverse soorten bedrijven, stoelen, electrische apparaten, flessen, kleding en zelfs broodjes! Kleding wordt zowel op zogenaamde ‘bustes’ als op echte modellen gefotografeerd voor gebruik in folders, advertenties en websites. Verpakkingen worden op een dusdsanige manier in beeld gebracht zodat de verhoudingen herkenbaar zijn en verticale lijnen behouden, ook bij een bovenaanzicht. Hiervoor beschikt de studio over ’technische objectieven’ en hoeft dus niet het bestand verkleind te worden door correctie achteraf.

De fotostudio heeft de beschikking over een ruime vaste rondwand en een opnam,etafel voor kleinere producten. Een aparte ruimte is beschikbaar voor omkleden, haar en visagie. De studio is ook de ideale plek voor een bijzondere profielfoto

Interieurfotografie

Ver buiten de regio Zwolle fotografeert de fotograaf van STUDIOVHF interieurs in opdracht van intereieurbouwers, architecten en inrichters. Door heel Nederland en daarbuiten worden diverse projecten gefotografeerd in de retail, horeca, publieke gebouwen, onderwijs en kantoren. Interieurfotografie is evenals productfotografie een specialisme van fotograaf Vincent Hartman.

Wij nodigen u van harte uit het portfolio te bekijken!

https://www.studiovhf.com/fotograaf-zwolle