Een wereld zonder glas

Een wereld zonder glas? We kunnen het ons niet voorstellen. Waar moet ons biertje uit gedronken worden? Wat beschermt ons tegen kou, vocht en hitte? Hoe kan er nog groente gekweekt worden? Wie vertelt of ons haar goed zit. Hoe toont men bijzonderheden in een museum zonder dat iedereen er meteen met zijn vingers er aan zit. Juist em. Moeilijk hè?

Goede eigenschappen van glas

Glas is doorzichtig, laat licht door en zonnewarmte. Glas is weerbestendig. Kan zowel vlak als gebogen worden geleverd. Behoud zijn vorm bij temperatuurschommelingen. Is krasvast en in verschillen maten te verkrijgen. En ook in verschillende diktes. Het materiaal, de productie en het gebruik is milieuvriendelijk. De grondstoffen zijn onuitputtelijk en daardoor onbeperkt verkrijgbaar. Het kan veel spanning hebben. En kan voor ontelbaar veel doeleinden worden gebruikt.

Minder goede eigenschappen van glas

Of eigenlijk is het er maar één. In bepaalde gevallen breekt het. Gelukkig is dat in de meeste gevallen snel te verhelpen. Wanneer er sprake is van glasschade, kan het glasschade bedrijf het glas binnen 24 uur herstellen.

24 uur glasherstel

Een goede glasspecialist heeft een eigen monteur in dienst die bij glasschade meteen naar u toe komt. De glasmonteur herstelt de ruit door hem te vervangen. De glasplaat wordt of vervangen door noodglas of als hij het glas op voorraad heeft, vervangt hij bij glasschade direct de hele ruit. Met deze glasservice wordt u meteen geholpen bij glasschade. Niets is vervelender dan wanneer uw ruit kapot is gegaan. Glas dat kapot is, kan gevaarlijke scherpe scherven hebben en daarom is het ook noodzakelijk dat dit snel verholpen wordt.

Ook in het weekend kunt u een beroep doen op de 24-uursglasservice. De 24-uursglasherstel is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bij glasschade beschikbaar. Wanneer u belt, krijgt u de dienstdoende monteur aan de lijn. Hij helpt u snel van uw kapotte ruit af.

Een goede glasspecialist herkent u aan het GBO vakcertificaat.

http://www.aaglashandel.nl
Een wereld zonder glas
Tags: