Informe Toit
Image default
Geschenken

De perfecte aperitief dankzij deze webshop

Wil je graag een aperitiefavond organiseren? Dan ben je vast op zoek naar originele producten die al je gasten zullen lusten. Voor de perfecte aperitief kan je bij BD Apero al je producten via hun webshop bestellen. De oprichters van dit bedrijf zijn zelf échte aperitiefliefhebbers en zijn daardoor in staat om aan al de wensen van hun klanten te voldoen. Lees verder en ontdek welke producten je bij hen kunt bestellen.

Dranken en versnaperingen

Op een aperitief zijn er paar dingen die niet kunnen ontbreken: gasten, drank en eten. Dat eerste zal je zelf moeten regelen, voor de twee andere zaken moet je bij BD Apero zijn. Via hun webshop koop je allerlei snacks en drank voor op jouw aperitief. Ben je fan van klassiekers? Ze hebben gin, verschillende soorten schuimwijn en ook roséwijn en witte en rode wijn. Is een van je gasten veganistisch? Ze hebben ook veganistische wijnen in hun assortiment! Wil je een originele aperitief aanbieden? Dan is hun Sakebon zeker het proberen waard! Deze Frans-Japanse cocktail bevat lychee en framboos en is overheerlijk! Daarnaast hebben ze ook heel wat andere originele drankjes en uiteraard ook verschillende alcoholvrije dranken. Wat snacks betreft hebben ze allerlei soorten Spaanse chips met speciale smaken als look, olijfolie of truffel. Ook nuggets op basis van kikkererwten koop je bij hen.

Zorg voor een geslaagde avond

Heb je gevonden welke producten je wilt bestellen? Plaats dan een bestelling via hun webshop en zorg voor een geslaagde aperitief! Ben je toevallig nog op zoek naar een leuke cadeau? Dan kan je bij hen een aperomand samenstellen. Kies je grootte en je basis en zij vullen je mand verder aan. Heb je nog vragen in verband met hun service of hun producten? Vraag het hen gerust! Als experten in aperitieven kunnen ze jou ongetwijfeld helpen.