De meest uniek plekken in Amsterdam? Wij vertellen het je in deze blog.

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie waar circulair denken centraal staat? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Evenementenlocaties in Amsterdam

Voor grote bijeenkomsten of voor kleine vergaderingn kunt u bij ons terecht. Dit is erg handig voor al u met kleine groepen werkt. Elke wens wordt vervult. Of u noy . een ruimte wil huren voor een dagdeel of de gehele dag, wij laten de keuze aan u.  De ruimtes die worden aangeboden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie en hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij hebben verschillende circulaire ruimtes. Zoekt u een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing.  Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die u wenst. 

Een unieke werkplek!

Een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding is er nodig voor een werknemer, meer niet.  Snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie daarvoor zorgen wij. Het moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Zo zit je niet elke dag in dezelfde werkomgeving en werk je op de meest bijzondere werklocaties in de buurt van amsterdam. Onze plekken zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Ons uitgangspunt is dan ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. U gaat werken in één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Amsterdam

Bij C-Bèta staat het verlengen van de levensduur van producten centraal. Van ondernemers tot overheden en onderzoekers . Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren. Wie wil dit nou niet?

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij ons heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan.

http://c-beta.nl/
De meest uniek plekken in Amsterdam? Wij vertellen het je in deze blog.